Slik startet Vindux

Mellom fjord og fjell i fagre Stryn ble Vindux etablert i 2024. Idéen var god, men målet var bedre: å hjelpe norske boligeiere med en enkel, pålitelig og miljøvennlig løsning for å oppgradere sine vinduer.

DCIM100MEDIADJI_0521.JPG

Hva kan Vindux tilby meg?

Hos Vindux får du en komplett løsning for vindusbytte – fra valg av riktige vinduer til profesjonell montering. Vi samarbeider tett med NorDan, Norges ledende vindusprodusent, for å sikre at du får tilgang til de beste produktene på markedet, tilpasset norske forhold. Med Vindux kan du enkelt bytte dine vinduer, uavhengig av egen kompetanse, tid eller kunnskap rundt hva et vindusbytte krever. Vi tar oss av absolutt alt.

Hvem står bak Vindux?

Vindux har sitt utspring i Stryn, hvor brødrene Tarjei Bø og Rasmus Endre Bø har satt sammen et team med bred bransjeerfaring og høy gjennomføringskraft. Som en moderne og fremtidsrettet aktør har vi satt oss som mål å bli den ledende leverandøren av vindusbytte i Norden.

Tarjei Bø har fra toppidretten tatt med seg både vinnermentalitet og at fokus på kontinuerlig utvikling er det som gir best kvalitet og resultat. Vindux erfarne team av håndverkere sørger derfor for at hvert vindusbytte blir utført med høy faglig standard, og i løpende dialog med deg for å innfri de ønsker som du måtte ha.

Vinduskalkulator

Reduser ditt klimaavtrykk

Visste du at et vindusbytte fra eldre vinduer til nye i et gjennomsnittlig norsk hjem sparer miljøet for det samme som over 1000 km bilreise per år?

Vinduskalkulator

Reduser ditt klimaavtrykk

Visste du at et vindusbytte fra eldre vinduer til nye i et gjennomsnittlig norsk hjem sparer miljøet for det samme som over 1000 km bilreise per år?

Vi tar befaringen digitalt!

Vi ønsker å gjøre terskelen for å bytte vinduer så lav som mulig, og tilbyr derfor en gratis digital befaring for å hjelpe deg i gang med ditt vindusbytte. Under en digital befaring vil vi sammen kartlegge dine ønsker og behov, og deretter mottar du et pristilbud fra oss.

Vindux tenker bærekraft

Energieffektivisering av boliger er nødvendig for å nå klimamålene. Bytte av vinduer er et effektivt tiltak for å redusere varmetap og energibruk. Vi hjelper deg med å gjennomføre et vindusbytte som du kan være stolt av.

Snakk med oss om vindu!

Ønsker du å bytte vindu, eller har du spørsmål rundt vindusbytte? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Mediabooster kontorbilder-1